Ben jij op zoek naar kwaliteit samen met ultiem gebruiksgemak?

CAPSULEMACHINE VOOR DE VEELEISENDE MKB & HORECA ONDERNEMER

Wij houden van verse koffie met een uitstekend smaakprofiel...

Wel de kwaliteiten van een kop koffie zoals gezet door een ervaren barista, maar niet al het gedoe? Wij eisen uitstekende koffie, maar zijn te druk voor het ritueel van menig barista! De oplossing? Een capsulemachine voor de professionele markt!
WhatsApp Image 2020-02-07 at 10.37.57 (1)

Financiële en zakelijke dienstverlening

Is uw koffie net zo goed als uw dienstverlening? In het bedrijfsleven kan een uitstekende kop koffie zorgen voor dat kleine beetje overtuigingskracht. Het kan een deal maken of breken.

WhatsApp Image 2020-02-07 at 10.37.57

Winkeliers

Uw klanten ontvangen met gepaste klasse, met koffie zoals u dat verwacht van een barista? Alleen dan voorzien van volledig gebruiksgemak, zonder dat daar enig onderhoud bij komt kijken.

WhatsApp Image 2020-02-07 at 10.37.57 (2)

Overheidsinstellingen

Met het vooruitkijkend oog op de grote duurzame ontwikkelingen op nationaal en internationaal niveau, helpt KoffiePro bij het maken van een maatschappelijk verantwoorde keuze.

WhatsApp Image 2020-02-07 at 10.37.58

Onderwijsinstellingen

Koffie is meer dan alleen een goed begin van de dag of een concentratieboost. Het representeert een sociaal moment waarin beleving centraal staat.

Fraaie en compacte Nespresso® compatible koffiemachine met professionele uitstraling!

Dankzij de twee zetunits kunt u uw gasten snel en efficiënt een uitstekende kop koffie serveren in een van de vele smaken waaruit men kan kiezen. Het fraaie, glanzende design van de Sumatra is een echte blikvanger!
koffiezetapparaat
machine1

De JAVA heeft een modern en strak uiterlijk

De Java is een professionele capsule-koffiemachine voor de OCS- en Horeca-markten. Kleine bistro’s, moderne kantoren, trendy boetieks, loungebars of koffiehoeken; de Java past perfect in een breed scala van locaties en omgevingen.
KoffiePro - Koffieproeverij

Koffiecultuur voor meer productiviteit!

Een recente studie laat zien dat het implementeren van een koffiecultuur de productiviteit en het moraal binnen een bedrijf met 85% kan verbeteren. Dat is maar een kleine 25 punten weg van die 110% waar allen ondernemers naar streven! Daarbij óók nog eens het gebruiksgemak van een capsulemachine samen met (h)éérlijke koffie voor te stellen. Daar vrolijkt iedereen van op!

Daarom organiseren wij graag voor jou en je team een koffieproeverij, zo maak je kennis met onze machines én onze geweldige koffie!

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!

Wij houden van innoveren. Laat je e-mailadres achter zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Wij gaan natuurlijk veilig met jouw gegevens om. Even doorlezen? Bekijk onze privacyverklaring.
Ai, we kunnen je inschrijving niet bewaren. Ergens ging het fout. Probeer het anders later nog eens
Je aanmelding voor het KoffieProNieuws is helemaal gelukt!

KoffieProNieuws

Nieuws over duurzaam zakelijk lekkere koffie drinken ontvangen?.

Koffiespecialisten voor MKB & Horeca!

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of per chat. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur.