Composteerbare koffiecups

Geweldige Koffie - Schone Oceanen

Wil je ook in jouw organisatie gebruik maken van deze innovatieve en impactvolle manier van koffiedrinken? Is duurzaamheid belangrijk voor je? Vervang je huidige automaten die veel stroom gebruiken en veel onderhoud nodig hebben, door een van onze professionele Nespresso® compatible koffiemachine voor jouw organisatie.

Met onze professionele capsulemachines van het Zwisterse merk Aequinox wordt iedereen een Barista!

Combineer nu Oceano Coffee met een professionele capsulemachine. Wil je eerst zeker weten of deze koffie wel lekker is? Vraag dan een proeverij aan bij jou op de zaak. Wij helpen je met het maken van de juiste keuze voor jouw organisatie of toepassing die jij in gedachten hebt.

oceano cups doosjes
vitamine koffie

Cupplement koffie

De de koffie in de Cupplement cups is niet zo maar koffie. In de 100% Arabica koffie zijn extra vitamines en Superfoods verwerkt die een hoop voordelen met zich meebrengen zoals meer energie die gedurende de dag vrijkomt. De vitamines en en superfoods zorgen ook voor een focusboost. Dit maakt de Cupplement koffie de beste koffie om te drinken tijdens het werk.

Een ander groot voordeel van de koffie is dat het gebruikt kan worden als alternatief voor energiedrankjes zoals Redbull.