Harderwijk

Koffiemachine nodig?

Bent u in omgeving Harderwijk op zoek naar een nieuwe koffiemachine? Schakel dan de specialisten van KoffiePro in. Bij ons staan de lekkerste koffie, de beste service en volledig onderhoud voorop. Bent u op zoek naar betere koffie voor u en uw medewerkers? Ontvangt u gasten die van heerlijke koffie wilt voorzien? Wilt u een koffiemachine die weinig onderhoud nodig heeft? Wilt u een koffiemachine voor verse bonen, omdat u klaar bent met de koffie die nu uit de automaat komt? Wilt u een koffiemachine met dezelfde uitstraling als uw bedrijf? Wilt u de koffie uitproberen in Harderwijk? Wilt u dat we bij u in Harderwijk of omgeving de nieuwe koffiemachine installeren en onderhouden? Wij zijn uw partner voor koffie op uw bedrijf in Harderwijk. Wacht niet langer en maak gebruik van ons advies voor heerlijke en duurzame koffie. Neem contact op via ons contactformulier of bel onze klantenservice op 0318 – 706970. Wij helpen u graag in Harderwijk.

Nieuw koffiesysteem in de horeca nodig?

Heeft u uw horecabedrijf in Harderwijk en wilt u een top koffiemachine voor uw gasten?  U kunt onze vakmensen inschakelen voor advies en begeleiding bij deze belangrijke aankoop. KoffiePro is koffiespecialist voor horecabedrijven in Harderwijk. Of u nu een restaurant, bed&breakfast, espressobar of hotel heeft in Harderwijk, neem contact op met ons en we bespreken samen welke koffiesysteem het beste bij u en uw gasten past.

 Nieuw koffiesysteem op uw bedrijf nodig?

Heeft u uw bedrijf in Harderwijk en wilt u de hele dag van lekkere koffie kunnen genieten? Misschien heeft u een wachtruimte voor uw klanten? Of heeft u een afdeling die het nu met een oude koffieautomaat moeten doen? Gun uw klanten en medewerkers lekkere koffie en zij zullen dat zeker waarderen. Wij leveren alleen koffiemachines in Harderwijk voor lekkere koffie. Dus geen instantkoffie of vriesdroog koffie. Maar voor verse bonenkoffie systemen of professionele apparaten voor capsules voor Nespresso® bent u in Harderwijk bij ons op het juiste adres.

Geniet van onze koffieservice

Uw koffiemachines moeten natuurlijk altijd prima werken. Merkt u dat er iets hapert? Schakel dan onze koffieservice in. Voor de horeca leveren we onze service in Harderwijk ook buiten kantooruren en zelfs in het weekend. Onze koffieservice staat dan direct voor u klaar in Harderwijk. Dit is mogelijk omdat wij alleen met specialisten werken en daarnaast ook over vervangende machines beschikken als het euvel niet snel verholpen mocht kunnen worden. Allemaal bedoeld om u zo rimpelloos mogelijk door te laten draaien. Tevens kunt u een handig servicecontract bij ons afsluiten. Daarnaast kunnen we u in Harderwijk altijd van alle koffiebenodigdheden voorzien.

Apparaat voor Nespresso® in Harderwijk?

Bij KoffiePro kunt u in Harderwijk terecht voor de nieuwste zakelijke Nespresso apparaten. Of het nu gaat over een machine in uw bedrijfsrestaurant, op een afdeling, of gewoon bij iemand op zijn werkplek. KoffiePro levert professionele machines voor Nespresso® in Harderwijk waarbij je ook van biologisch afbreekbare capsules gebruik kunt maken. Hierdoor kunt u een extra bijdrage leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Koffieleverancier nodig in Harderwijk?

Heeft u in Harderwijk behoefte aan een betrouwbare koffieleverancier die duurzaamheid erg belangrijk vindt? Schakel dan KoffiePro in. Maak een afspraak via telefoonnummer 0318-706970. U mag uw wensen of vragen ook mailen naar info@koffiepro.nl. Wij helpen u graag aan perfect functionerende koffiesystemen en heerlijke, duurzame koffie in Harderwijk.