Aequinox Bali capsulemachine thuiswerkpakket

Het Aequinox Bali capsulemachine starterpack komt inclusief 2×10 Cupplement en 3×10 Oceano koffiecapsules

Deze elegant ogende capsulemachine is geschikt voor alle Nespresso-capules. Daarnaast is de Aequinox Bali enorm gemakkelijk in gebruik door het twee touch-opties systeem. Het onderhoud van de machine is eveneens zeer eenvoudig Niet onbelangrijk is dat er ook nog eens onwijs lekkere koffie uitkomt. Deze capsulemaschine is uiterst geschikt voor de biologisch afbreekbare capsules van Cupplement en Oceano.

Nu voor maar €129 excl. BTW

Aequinox-bali met cupplement en Oceano

Oceano koffiecups

Biologisch afbreekbare koffiecups

Het geheim ligt in het materiaal dat wordt gebruikt in Oceano’s plantaardige capsules. We maken ze volledig van suikerriet en suikerbieten. Dit betekent dat de capsule onder bepaalde omstandigheden volledig kan worden afgebroken tot compost.

De meeste koffiecapsules gebruiken een aluminium zakje om de koffie vers te houden, maar dat doen wij niet. Aluminium laat niet alleen een vies giftig spoor achter na verwijdering , maar is ook niet-hernieuwbaar en vereist veel energie en chemicaliën om te produceren. In plaats daarvan heeft Oceano een plantaardige zuurstofbarrière ingebouwd om de koffie vers te houden. Dit betekent dat de hele capsule kan worden gekauwd en uitgespuugd door onze kleine microbiële vrienden, waarbij biomassa, CO2 en water achterblijven.

capsules uitleg oceano

Cupplement koffiecups

Koffie met vitamines en superfood

De de koffie in de Cupplement cups is niet zo maar koffie. In de 100% Arabica koffie zijn extra vitamines en Superfoods verwerkt die een hoop voordelen met zich meebrengen zoals meer energie die gedurende de dag vrijkomt. De vitamines en en superfoods zorgen ook voor een focusboost. Dit maakt de Cupplement koffie de beste koffie om te drinken tijdens het werk. Een ander groot voordeel van de koffie is dat het gebruikt kan worden als alternatief voor energiedrankjes zoals Redbull. Let op: Aanbevolen maximale hoeveelheid is 2 capsules per dag.

 

Bestel het ultieme koffiethuiswerkstartpakket!

Bestel nu het Aequinox Bali capsulemaschine starterpack met 30 Oceano en 20 Cupplement koffiecups

Nu voor maar €129 excl. BTW

Aequinox-bali2
Oceano en cupplement koffie