Ben jij op zoek naar kwaliteit samen met ultiem gebruiksgemak?

Onze koffiemachines zijn uitstekend geschikt voor de veeleisende ondernemer die gericht is op kwaliteit én gebruiksgemak. Geen gedoe, maar 'gewoon' écht goede koffie!

CAPSULEMACHINE VOOR DE VEELEISENDE MKB & HORECA ONDERNEMER

Wij houden van verse koffie met een uitstekend smaakprofiel...

Wel de kwaliteiten van een kop koffie zoals gezet door een ervaren barista, maar niet al het gedoe? Wij eisen uitstekende koffie, maar zijn te druk voor het ritueel van menig barista! De oplossing? Een capsulemachine voor de professionele markt!
KoffiePro - Aequinox Sumatra kopen?

Fraaie en compacte Nespresso® compatible koffiemachine met professionele uitstraling!

Dankzij de twee zetunits kunt u uw gasten snel en efficiënt een uitstekende kop koffie serveren in een van de vele smaken waaruit men kan kiezen. Het fraaie, glanzende design van de Sumatra is een echte blikvanger!
KoffiePro - Koffieproeverij

Koffiecultuur voor meer productiviteit!

Een recente studie laat zien dat het implementeren van een koffiecultuur de productiviteit en het moraal binnen een bedrijf met 85% kan verbeteren. Dat is maar een kleine 25 punten weg van die 110% waar allen ondernemers naar streven! Daarbij óók nog eens het gebruiksgemak van een capsulemachine samen met (h)éérlijke koffie voor te stellen. Daar vrolijkt iedereen van op!

Daarom organiseren wij graag voor jou en je team een koffieproeverij, zo maak je kennis met onze machines én onze geweldige koffie!

KoffiePro - Koffiemachine

1. Kies je machine

KoffiePro - Koffieproeverij

2. Organiseer een koffieproeverij

KoffiePro - Koffie

3. Geniet van onze koffie

KoffiePro - Accessoires

4. Bestel je koffiespullen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!

Blijf je graag op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen?

Wij gaan natuurlijk veilig met jouw gegevens om. Even doorlezen? Bekijk onze privacyverklaring.

Koffiespecialisten voor MKB & Horeca!

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of per chat. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur.

SCHRIJF ONS EEN BERICHT

    CONTACTINFORMATIE

    Fokkerstraat 39
    3905 KV Veenendaal

    Heb je vragen over hoe KoffiePro jouw bedrijf kan helpen? Neem op de voor jou beste manier contact met ons op en je hoort snel van ons!